Adauga Anunt
Regulament

Va rugam sa cititi regulamentul site-ului Buluc.ro. In cazul in care el este incalcat, administratorii Buluc.ro isi rezerva dreptul de a aplica sanctiuni(de la avertizare scrisa pana la restrictionarea permanenta a accesului pe site).

Daca vizitezi si utilizezi Buluc.ro inseamna ca accepti Regulamentul(link in josul paginii) acestui site.

1. Injuriile si limbajul necorespunzator
Buluc.ro se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe ori mesajele cu continut sexual. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui site. Prezenta unui utilizator pe acest site si acceptarea lui ca membru reprezinta un privilegiu, si nu un drept. Un utilizator poate fi restrictionat de la accesarea site-ului fara notificari prealabile.

2. Un singur anunt
Ai voie sa postezi un anunt cu acelasi continut si/sau imagini o singura data! Anunturile care apar de doua sau mai multe ori nu vor fi publicate pe site!

3. Majuscule
Foloseste majuscule doar in urmatoarele situatii: la inceputul titlului, pentru nume proprii, nume de orase, pentru scrierea anumitor marci/brand-uri sau la inceputul frazei din descriere.

4. Animale
Cumpararea / vanzarea de animale de companie trebuie sa fie in conformitate cu legile privind protectia animalelor.

5. Caracterul anuntului
Orice anunt cu caracter rasist, discriminatoriu, pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informatie ilegala, imorala, amenintatoare, abuziva, defaimatoare, nu va fi publicat.

6. Durata anuntului
Durata maxima de valabilitate a unui anunt pe site este de maxim 90 de zile. Dupa aceasta perioada el va fi sters automat de pe site.

7. Acord
Vizitand acest site, esti de acord cu termenii acestei pagini. Asupra acestei pagini pot interveni oricand modificari asa ca va rugam sa recititi acesti termeni cat mai des.

70 indexate astazi
6426 anunturi total
Anunturi Promovate

Loc de munca
Bucuresti
Loc de munca
Bucuresti
Loc de munca
Bucuresti
Vand
Apartament
Bucuresti
Loc de munca
Bucuresti
Loc de munca
Bucuresti
2018-04-26

Curs Valutar

1 EUR = 4.649 RON
1 USD = 3.816 RON
1 CHF = 3.8808 RON
1 XAU = 162.401 RON

Data: 2018-04-26

Regulament | Securitate | Contact | Promovare pe Buluc.ro

Copyright 2013-2016 Buluc.ro
Jocuri Online | Chestionare Auto | Quiz Patente